ENUK Flag FRFrench Flag NLDutch Flag
Placeholder Picture
Camping Lune sur le Lac LE CONTE, 24540 CAPDROT, FRANCE LANDLINE: 00 33 (0)967 336 751 MOBILE: 00 33 (0)647 462 513 EMAIL: enquiries@campingmonpazier.com
Placeholder Picture
Placeholder Picture

Hond-vriendelijke camping Lune Sur le Lac – Monpazier, Dordogne.

Een van de meest unieke aspecten van onze camping is onze speciale plek voor honden. Wij zelf hebben twee honden en begrijpen maar al te goed hoe belangrijk zij zijn in uw leven.

Dit zijn groter dan normaal, compleet verzorgde hondenplaatsen en omheind door een 1 meter hoog hek. Dit geeft uw hond de ruimte om vrij rond te lopen zonder de zorg voor buren of andere honden. Een 3m hek geeft toegang tot de plaats en eenmaal binnen, kan ’t worden afgesloten. Een klein hek voor voetgangers geeft toegang voor dagelijks gebruik.

Naast deze plaatsen hebben we ook twee volledig omheinde, individuele hondenkennels met zoetwatervoorziening. Deze kennels zijn 5x4m, zijn voorzien van een staldeur voor frisse lucht en licht en kunnen per dag worden gehuurd zodat u in alle rust kunt genieten van Frankrijk zonder u zorgen te maken over uw hond. Ons personeel houdt ook een oogje in ’t zeil.

Om onze hond-vriendelijke benadering af te ronden: we hebben ook een uitstekende lokale dierenarts die een goede beheersing van de Engelse taal heeft, en klaarstaat voor allerhande hond-gerelateerde zaken.

Gevaarlijke honden niet toegestaan ??Gevaarlijke honden worden ingedeeld in 2 categorieën. Aanvalhonden (1e klas) en waak- en verdedigingstoeten (2e categorie) zijn niet toegestaan.

Teken en Vlooien.

Wilt u ervoor zorgen dat uw hond tenminste 1 week voor vertrek behandeld is met Frontline. In de Dordogne hebben wij een unieke vorm van herteteek die een dodelijke infectie kan overbrengen op honden. U zult een zorgeloze vakantie hebben als u dit advies eenvoudigweg opvolgt. Natuurlijk zijn wij altijd bereid u met raad en daad terzijde te staan.

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op door het Express Contact Formulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook bereiden per email of per telefoon:

email icon

enquiries@campingmonpazier.com

telephone icon

0033 (0)9 67 33 67 51

Express Contact Formulier