ENUK Flag FRFrench Flag NLDutch Flag
Placeholder Picture
Camping Lune sur le Lac LE CONTE, 24540 CAPDROT, FRANCE LANDLINE: 00 33 (0)967 336 751 MOBILE: 00 33 (0)647 462 513 EMAIL: info@campingmonpazier.com
Placeholder Picture
Placeholder Picture

Camping Lune Sur Le Lac - Monpazier, Dordogne

Placeholder Picture

Deze nieuwe camping bevindt zich in ‘t prachtige platteland van Dordogne, slechts enkele minuten van ‘t mooie dorpje Monpazier. Gelegen op een heuvel met uitzicht op haar eigen meer en 69 are, dit is werkelijk een uniek plekje om te ontspannen en van ‘t weer te genieten.

Of u nu hier bent om te relaxen of dit unieke plekje van Frankrijk te ontdekken, deze locatie biedt beiden.

Zonnebloemen, wijngaarden, uitstekend eten, overheerlijke wijnen….Alles is er in overvloed. U bent binnen enkele minuten in middeleeuwse dorpjes zoals Monpazier, gebouwd door Edward 1st en Belves. Sarlat, Bergerac en Beynac zijn allemaal binnen 30min rijafstand en niet te vergeten de fantastische kastelen, waaronder Chateau Biron en natuurlijk de rivier Dordogne.

Onze geweldige camping is geopend in maart 2015 en u kunt nu terecht voor uw reservering. Alle standplaatsen hebben een minimum van 180m2 met elektriciteitsvoorziening en kunnen worden ge-upgrade naar een Comfort niveau, met water- en afvalvoorzieningen. Individuele wifi is beschikbaar voor een kleine vergoeding. Wij hebben nieuwe, luxe douches geïnstalleerd, ook geschikt voor gehandicapten en u heeft de mogelijkheid uw baby’s te verschonen (foto hier tegenover).

Wij hebben een ruime 4 persoons tent Ace Globestar op ons terrein met een royale voortent te huur, indien u gebruikt maakt van onze luchthaven ophaaldienst . Drie van onze standplaatsen zijn geheel hond vriendelijk, wat betekent dat zij hun eigen 1m hoog, afgeschermd hek hebben zodat ze de hele dag vrij kunnen rondlopen of rennen. Het is toegestaan als honden rondlopen op andere standplaatsen, maar dan wel aan een riem. Er zijn voldoende bossen en weilanden aanwezig om honden vrij te laten rondlopen en hondenkenners zijn er in overvloed om per dag te huren.

Wij hebben een kleine vijver voor de parttime visser onder u en een 4 are meer voor de meer serieuze vakantiegangers. Beiden zijn inbegrepen in de kosten voor een standplaats.
Als u helemaal verliefd bent geworden op dit deel van Dordogne, kunnen wij uw caravan/motorhome stallen voor ‘t volgende bezoek (klik hier voor details).

Camping Lune Sur Le Lac Monpazier Dordogne
Camping Lune Sur Le Lac Monpazier Dordogne
Camping Lune Sur Le Lac Monpazier Dordogne
Camping Lune Sur Le Lac Monpazier Dordogne

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op door het Express Contact Formulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook bereiden per email of per telefoon:

email icon

info@campingmonpazier.com

telephone icon

0033 (0)9 67 33 67 51

Express Contact Formulier